Nyt on vaunua viritelty valmiiksi perjantaina alkavaa kesälomareissua varten. Kaikki paikat pitäisi olla läpikäytynä ja vaunu teknisesti valmiina kohtaamaan meidän perheen ensimmäiset lomareissuhaasteet hiukan pidemmän kaavan mukaan.

Isoimpana hommana oli kunnostaa vesijärjestelmä - lämminvesisäiliö kun oli mennyt edellisellä käyttäjällä halki, todennäköisesti oli jäänyt järjestelmä tyhjentämättä vedestä ennen ensipakkasia. Kohtuulliseen hintaan löytyi www.vapaa-aika.com sivuilta varasäiliö Thruma Thermeen, jonka vaihto ei ollut loppupeleissä kovinkaan haastava. Ja taas tulee vettä myös lämpimältä puolelta, tosin en vielä testannut onko lämpövastus kunnossa, kun se on saattanut posahtaa mikäli joku on laittanut vastuksen päälle säiliö tyhjänä. Ja olihan se ollut tyhjänä, kun se vuosi kuin seula. Vaan nytpä ei enää lorotellut vaunun pohjalle.

Muuten kiesit on reissumallissaan valmiina nielemään kilometrejä Pohjois-Karjalan kautta Vaasan suunnalle ja rannikkoa alas Satakuntaan. Jos vaikka Keravaanari palailisi kotiinpäin vielä Hämeen sydänmaiden kautta...